Instalare (montaj) centrala termica Bucuresti-Ilfov

Compania Termo Service 2000 SRL Bucuresti vinde centrale termice pe gaz in condensare cu montaj inclus. În cazul în care deja ati achizitionat o centrala termica pe gaz, va oferim separat serviciul de instalare (montare) centrala termica sau pe cel de inlocuire centrala termica veche In toate sectoarele din Bucuresti si in judetul Ilfov.

Firma noastra este autorizata ISCIR si are o mare experienta in domeniu.

Conform Legii ISCIR, doar astfel de companii au dreptul sa monteze centrale termice, in conditiile stabilite de prescriptiile tehnice (PT A1) si de Legea nr. 64 din 2008.

Efectuarea de astfel de lucrari de montare a centralelor termice de catre persoane neautorizate se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani si interzicerea unor drepturi, fiind considerata infractiune.

Instalare (montaj) centrala termica murala pe gaz Bucuresti-Ilfov

Oferim asistenta, vanzare, montare si service pentru urmatoarele branduri de centrale termice

Compania noastra este unul din partenerii unor producatori de renume din domeniu: ARISTON, BERETTA, BAXI, BOSCH (partener recomandat), BUDERUS, CHAFFOTEAUX, FERROLI, HOMPLEX, JUNKERS (partener recomandat), LAMBORGHINI, MOTAN, RESIDEO, TESTO, VIESSMANN, WESTEN) cu cele mai bune rezultate: rapiditate in onorarea si rezolvarea interventiilor.

Ani experienta
0 +
Angajati
0 +
Clienti
0 +

In ce consta serviciul de montaj centrala termica pe gaz

Serviciul de instalare (montaj) centrala termica pe gaz consta in urmatoarele operatii:

  •  se fixeaza bine centrala termica pe un perete necombustibil, intr-o pozitie conforma cu prevederile proiectului de gaz;
  • racordarea la apa calda si apa rece, precum si la incalzire (legaturi tur-retur);
  • se umple centrala termica cu apa, se face verificarea etanseitatii si punerea sub presiune a instalatiei, iar pentru instalatiile noi este necesara si echilibrarea acestora (cost separat);
  • urmeaza montarea kitului de evacuare a gazelor de ardere, care permite evacuarea in exteriorul cladirii a acestora. Pentru aceasta este necesara carotarea (perforarea) peretelui. Nu este inclus serviciul de perforare al pereților de beton in pret.
  • pentru scurgerea condensului de la centrala este necesar ca tubul de scurgere al acestuia sa se racordeze la cea mai apropiata scurgere.

Nu uitati: in cazul in care pachetul achizitionat nu cuprinde pe langa centrala termica si kitul de evacuare pentru gazele arse, acesta trebuie achizitionat separat.

Costul materialelor necesare pentru montarea centralei termice nu este cuprins in pretul instalarii, ele fiind facturate de catre compania noastra catre beneficiar.

Pentru protejarea instalatiei termice, atat pe returul centralei termice, cat si pe conducta de alimentare cu apa rece a centralei trebuie sa se monteze un filtru in y (filtru mecanic de apa).

In situatia in care pentru incalzire se utilizeaza calorifere (radiatoare) din otel, este necesara montarea si a unui filtru antimagnetita.

Magnetita este un oxid de fier utilizat de producatori pentru a proteja caloriferele (radiatoarele) pe durata depozitarii.

Realizarea circuitului de incalzire si apa calda menajera

Operatiile de montare centrala termica prezentate anterior presupun racordarea circuitului instalatiei termice si de apa calda menajera la centrala termica, in situatia in care conductele din cupru, pexal sau PPR ale acestui circuit sunt prezente in camera, in apropierea locului in care se monteaza centrala termica.

Se considera lucrare suplimentara efectuarea racordarii la tevi prezente in alta incapere, acest lucru tarifandu-se suplimentar.

In cazul in care circuitul de incalzire si apa calda menajera nu exista, compania noastra poate sa il realizeze pentru client, contra cost.

Acesta poate fi realizat din tevi de cupru, pexal sau PPR, in functie de bugetul si dorintele clientului.

Putem efectua montarea radiatoarelor (caloriferelor) la
instalatia termica, precum si demontarea radiatoarelor vechi, daca este
necesar.

Montarea caloriferelor presupune urmatoarele operatii:

  •  montarea pe perete a elementelor de sustinere pentru acestea;
  •  montarea robinetilor de tur, retur, dop si aerisitor pe calorifer;
  • asezarea radiatorului pe pozitie si montarea tevilor tur si retur, precum si racordarea lor la circuitul de incalzire;
  • umplerea instalatiei cu apa si efectuarea probelor de etanseitate si presiune necesare.

Pentru a evita arderea placii electronice a centralei dumneavoastra
datorita variatiilor de tensiune din reteaua electrica, va recomandam sa
folositi un stabilizator de tensiune, care va poate proteja centrala de
accidentele nedorite.

De asemenea, echipele noastre pot monta contra cost si termostatul de ambient, precum si un un detector de gaz.

 

Montarea centralei termice nu presupune si punerea ei în functiune.

Serviciul de punere in functiune (PIF) centrala termica  este o operatie separata, gratuita in perioada de garantie(dar nu mai tarziu de perioada stabilita de producator in certificatul de garantie), putand fi efectuata de o firma autorizata ISCIR doar impreuna cu Autorizatia de functionare (AF) care este contra cost.

Daca o centrala termica nu a obtinut Admiterea (Autorizarea) Functionarii (luarea in evidenta ISCIR), aceasta nu are dreptul sa functioneze.

Montaj centrale termice - intrebari frecvente

Ce servicii de instalare (montaj) centrale termice murale pe gaz oferiti?

Oferim servicii de instalare centrale termice atat pentru centralele achizitionate de la compania noastra, cat si de la alte companii.

Cine are dreptul sa monteze o centrala termica pe gaz conform legii?

Doar cine are autorizatie ISCIR are acest drept.

Termo Service 2000 SRL Bucuresti are o astfel de autorizatie?

Compania noastra este autorizata atat ISCIR, cat si ANRE.

Ce se intampla daca o persoana neautorizata ISCIR efectueaza lucrari de montare a centrale termice?

Efectuarea de lucrari de instalare a centralelor termice de catre persoane neautorizate se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani si interzicerea unor drepturi, fiind infractiune.

5/5 - (8 voturi)